Șosetăria.ro - altfel de "consumabile" vândute online

772
Românul s-a născut nu doar poet, ci și antreprenor care poate scoate bani din aproape orice piatră, oricât de seacă ar fi ea. Șosetăria.ro este un exemplu cât se poate de nimerit – underclick.ro l-a descoperit pe Mihai Brehar, un întreprinzător clujean care vinde șosete, ciorapi, iegări și colanți pe internet! Într-un interviu acordat sursei citate, Brehar recunoaște că nu este o idee originală "made in Romania", dar speră ca românii să descopere că de pe internet pot cumpăra nu doar tehnică de calcul, electrocasnice ș.a., ci și ciorapi și șosete.
Șosetăria.ro propune internautelor cărora li s-a dus firul la ciorap să achiziționeze dresuri, șosete, "treisferturi", iegări, ciorapi cu jartier, accesorii. Dacă în ceea ce privește oferta produselor pentru doamne nu prea există surprize, nu același lucru se poate spune și despre "raionul" dedicat bărbaților, unde găsim colanți pentru bărbați! Potrivit lui Brehar, "în Germania se vând foarte bine ciorapii/colanții pentru bărbați, înlocuind cu succes izmenele". Site-ul nu duce lipsă de oferte și pentru copii, ciorapii și șosetele pentru cei mici având prețuri cuprinse între 6 și 35,10 lei. Deocamdată, plata se face doar ramburs sau prin ordin de plată, însă patronul site-ului promite să implementeze cât de curând și modalitatea de plată prin card.
Dând exemplul magazinului său online, Brehar le transmite antreprenorilor români "să lase pentru o clipă deoparte ideile mărețe și să se gândească la faptul că lucrurile banale din viața de zi cu zi pot să devină o afacere bună".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.105 secunde