Sosia lui Michael Jackson vine la Constanța

672
Sosia lui Michael Jackson vine la Constanța - 43022fb830ed8b05cb84bd25b040257c.jpg
Sosia autentică a lui Michael Jackson, Earnest Valentino, vine pentru prima dată în România, pe data de 20 septembrie, pentru a-i aduce un omagiu celui care a isterizat o lume întreagă. Cân-tărețul va reda fanilor lui Michael Jackson un show unicat. Earnest a declarat că decizia de a veni în România a fost luată după ce a aflat că Michael Jackson a rămas impresionat de frumusețea țării și de căldura oamenilor de aici. Au contat foarte mult și mesajele venite din partea fanilor români, care l-au rugat să le aline sufletele și să le redea o parte din ceea ce a fost Michael Jackson.
Earnest Valentino va vizita puncte de interes turistic din România, va susține un concert și va vorbi cu fanii megastarului. Din motive de securitate, la rugămintea artistului, organi-zatorii evenimentului vor face public locul unde se va desfășura spectacolul cu două săptămâni înainte de eveniment.
Earnest Valentino are 43 de ani și este recunoscut la nivel internațional ca fiind sosia autentică a megastarului. A cântat melodiile lui Michael, a dansat melodiile lui, și-a dedicat o viață întreagă celui pe care avea să îl cunoască la ani buni după ce începuse să îi copieze stilul în cele mai mici detalii. Născut în Florida, într-o familie de oameni modești, Earnest avea sa descopere la opt ani că seamănă cu puștiul Jackson, care făcea furori la nivel internațional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 14 August 2009
Stire din Diverse : Windsurfing la Marea Neagră
Vineri, 14 August 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 2.137 secunde