Concurs Steve Jobs a făcut show la prezentarea MacBook Air

333
Steve Jobs, directorul general al Apple, a prezentat, săptămâna trecută, la convenția anuală Macworld din San Francisco, cel mai subțire laptop din lume, MacBook Air, a cărui carcasă de aluminiu are o grosime de doar 1,9 centimetri, potrivit Reuters. După ce a prezentat o serie de noi produse și servicii ale companiei, Jobs, recunoscut pentru talentul său de showman, a scos noul laptop dintr-o simplă mapă de documente pentru a-l prezenta audienței, dar și pentru a evidenția grosimea foarte mică a acestuia.
MacBook Air măsoară doar patru milimetri grosime în cel mai subțire punct, ajungând până la 1,9 centimetri grosime în cel mai gros punct. Noul produs Apple este dotat cu un procesor Intel Core 2 Duo de 1,6 sau 1,8 GHz, hard-disk de 80 GB sau solid-state drive de 64 GB și 2 GB de memorie RAM.
Cu un preț începând de la 1.800 dolari, Air se plasează între modelele de bază și cele din clasa superioară, însă unii analiști și-au exprimat îngrijorarea că noul produs ar putea diminua vânzările produselor mai scumpe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9078 secunde