Rețete pentru pici
Supă-cremă de ardei
367
Articole de la același autor
Urmează o săptămână caniculară pe litoral
18 Iulie 2011
Plante împotriva viermișorilor intestinali
06 August 2011
Măceșele - bombe de vitamine
25 Iunie 2011
Amigdalita, tratată cu cataplasme
23 Iulie 2011
Ingrediente: șapte ardei capia, o ceapă, un cartof fiert, două linguri ulei de măsline, o linguriță chimion, trei căni apă, două cești supă de pui, o roșie mare.
Mod de preparare: Ardeii se pun la copt și se decojesc. Se curăță și cartoful fiert de coajă și se taie cubulețe. Într-o tigaie se încinge uleiul de măsline și se călește ceapa cu cartoful și chimionul, amestecând timp de cinci minute. Adăugați ardeii copți, apa și supa de pui și lăsați la foc mic timp de
20 de minute. În timp ce fierbe supa, se curăță și roșia de semințe și coajă. Într-un vas, folosind un blender se pune supa și roșia și se face un piure. Se pune în castronel și se asezonează cu sare și piper, după gust.
Mod de preparare: Ardeii se pun la copt și se decojesc. Se curăță și cartoful fiert de coajă și se taie cubulețe. Într-o tigaie se încinge uleiul de măsline și se călește ceapa cu cartoful și chimionul, amestecând timp de cinci minute. Adăugați ardeii copți, apa și supa de pui și lăsați la foc mic timp de
20 de minute. În timp ce fierbe supa, se curăță și roșia de semințe și coajă. Într-un vas, folosind un blender se pune supa și roșia și se face un piure. Se pune în castronel și se asezonează cu sare și piper, după gust.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 06 August 2011
Sâmbătă, 06 August 2011
Sâmbătă, 06 August 2011
Sâmbătă, 06 August 2011
Sâmbătă, 06 August 2011
Sâmbătă, 06 August 2011
Sâmbătă, 06 August 2011
Sâmbătă, 06 August 2011
Sâmbătă, 06 August 2011