Surprinde-l cu o seară romantică!

237
Surprinde-l cu o seară romantică! - seararomantica-1384519546.jpg

Articole recomandate

Pe măsură ce relația ta cu partenerul înaintează, anumite clipe frumoase dispar din viața voastră. Cum ar fi să preiei iniția-tiva și să reaprinzi flacăra pasiunii dintre voi doi? Iată câteva idei despre cum ai putea să-l surprinzi.

Pregătește atmosfera potrivită

Romantismul poate fi abordat în multe feluri. De regula, e bine ca seara romantică să fie la voi acasă. Nu lua în calcul ieșirea în oraș! Ar fi mai bine să comanzi de mâncare sau să gătești ceva ușor, deoarece punctul culminat trebuie să fie în dormitor. Când te apuci să decorezi camera, preocupă-te să ai o lenjerie de pat cât mai provocatoare, lumânări parfumate și o sticlă de șampanie. Pentru baie e bine să așezi câteva lumânări pentru a exista puțină lumină. Nu uita de muzică! Alege o muzică de fundal care să fie sexy, romantică și potrivită pentru sex.

Alege o ținută sexy și provocatoare

Pregătește-ți lenjeria intimă cu ciorapii cu portjartier și o pereche de pantofi cu toc înalt, cui. Nu uita de coafură și machiaj, accentuează ochii și buzele, chiar dacă încalci normele de stil în machiaj: în pat poți fi extravagantă!

Intimitatea

este cea mai importantă

Vă puteți hrăni și servi cu băutură unul pe celălalt. Relaxați-vă, bucurați-vă de conversație. Fii caldă și pasională cu iubitul tău. O baie spumantă sau un masaj cu uleiuri aromate reprezintă preludiul pentru o noapte de neuitat. Acesta ar fi și un moment bun de încercat tehnici noi, poziții, e bine să-i dai tot ce ai mai bun din tine, ca să-l recucerești!

(sursa:www.femina.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru mai mult sex
Sâmbătă, 09 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Trucuri sexuale ca să fie dependent de tine
Pagina a fost generata in 2.3731 secunde