Târgul Estival Constanța începe astăzi

297
În perioada 17 iulie - 16 august, la Pavilionul Expozițional din Mamaia va avea loc Târgul Estival Constanța 2009, eveniment care va aduce în fața turiștilor din toată țara aflați pe litoral, dar și a constănțenilor, o gamă largă de produse.
Tema evenimentului este vacanța - cultură, educație, distracție, târgul desfășurându-se pe trei secțiuni: Educație, Cultură și Souvenir. Vor expune: cele mai importante edituri românești și străine, galerii de artă si anticariate din Ungaria și Italia, artiști plastici și artiști populari. Printre editurile autohtone prezente la târg se numără Rao, Polirom, Humanitas, Litera Internațional, Curtea Veche, Corint, Trei, Ex Ponto, Ovidius University Press, Teora, Paideia și România Press.
Iubitorii de bijuterii vor avea ocazia să admire sau să cumpere accesorii din aur, argint, Murano, perle de cultură și pietre Swarovski. Nu sunt uitați nici pasionații de modă, pentru care vor fi expuse produse de design vestimentar, în timp
ce produse de cofetărie vor ridica glicemia celor care au petrecut prea mult timp la cumpărături.
Edituri din toată țara vor aduce o multitudine de titluri, de la cărți pentru copii până la manuale, dar și CD-uri și DVD-uri cu cele mai valoroase apariții în materie de muzică și film. Părinții vor putea achiziționa pentru cei mici jocuri educative, în timp ce căutătorii de obiecte vechi își vor putea întregi colecțiile achiziționând produse de la standurile de antichități. Nu vor lipsi nici standurile de suveniruri estivale, specifice Italiei, Egiptului, Spaniei sau culturii peruane.
Cei care merg la târg au posibilitatea să câștige câte două perechi de ochelari de soare pentru adulți și pentru copii, participând la tombola organizată în cadrul evenimentului.
La Târgul Estival sunt așteptați 100 de participanți din toată țara, dar și din străinătate, programul de vizitare fiind cuprins între orele 11 și 22. Intrarea este liberă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Iulie 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 2.0152 secunde