Taxa de acces în stațiunea Mamaia se va suspenda de duminică seara

192
Taxa de acces în stațiunea Mamaia se va suspenda de duminică seara - 2f843a53f189c8c1e267615f76689e85.jpg
Începând de duminică seara, taxa de acces în stațiunea Mamaia pentru autovehiculele neînmatriculate în municipiul Constanța va fi suspendată.
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local (SPITVBL) Constanța a anunțat că, duminică, 13 septembrie, până la ora 19,00, va fi ultima zi în care va mai fi percepută taxa de acces în stațiunea Mamaia.
Această taxă se achită la intrarea în stațiune, pe toată perioada sezonului estival, de către conducătorii autovehiculelor care nu au număr de înmatriculare în munici-piul Constanța, precum și de către conducătorii autovehiculelor cu numere provizorii care nu au domiciliul în Constanța.
Activitatea de încasare a taxei de acces în stațiunea Mamaia a fost reluată în data de 4 iunie, valoarea ei fiind menținută la nivelul celei de anul trecut. Astfel, până pe 13 septembrie, pentru o intrare în Mamaia se plătește în continuare suma de trei lei, abonamentul de 24 de ore vă costă patru lei, cel pentru șapte zile 25 de lei. Abonamentul valabil pentru întregul sezon estival a costat 250 de lei.
Taxa de acces în stațiunea Mamaia a fost introdusă în 2003 și a funcționat până în 2005. Prefectura Constanța a atacat atunci în contencios-administrativ hotărârea privind taxa respectivă, iar instanța a anulat-o în 2006, an în care turiștii au putut intra în stațiune fără să plătească vreun ban. Ulterior, reprezentanții Pri-măriei Constanța au făcut recurs la decizia instanței, iar în 2007 au câștigat procesul și au reintrodus taxa de acces în Mamaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 08 Septembrie 2009
Stire din Diverse : Dans la Mamaia cu trupa Damian & Brothers
Pagina a fost generata in 2.9976 secunde