Telefoanele mobile și tabletele, mai scumpe în România decât în SUA

501
1
Telefoanele mobile și tabletele, mai scumpe în România decât în SUA - sefulstatuluisipremierullucreaza-1355843223.jpg

Gadgeturi precum smartphone-uri, tablete și camere foto digitale ajung că coste în România cu până la 50% mai mult decât în SUA, Asia sau oricare țară din Europa Centrală și de Vest, dar cu toate acestea rămân cele mai căutate cadouri în perioada Crăciunului, relevă un raport întocmit de PayPal, platforma de plăți care facilitează cumpărăturile online și mobile în întreaga lume, transmite Agerpres.

Rezultatele raportului citat arată faptul că, în 2012, Statele Unite rămân destinația preferată pentru cei care caută prețuri mici, în special în materie de gadgeturi. Comparativ, prețurile din SUA sunt cu până la 50% mai mici decât acelea percepute pentru aceleași produse în Polonia, România, Ungaria, Cehia sau Slovacia, menționează sursa citată.

 

Citește mai mult


Comentează știrea

nae
19 decembrie 2012
ca la noi la nimeni....ce dolar?...ce euro? nu au valoare.c

Normal acolo se cistiga cinstit si suta de dolari are inca valoare,aici comerciantii pot sa puna oricit neexistind un control si vazind ca se cumpara( doar dupa banii furati nu plinge nimeni,iar fraierii care vor sa fie fuduli si platesc rate ptr de trei ori costul si asa umflat al produsului sint destui).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7228 secunde