Terra Park - te distrezi iarna ca vara

1013
Terra Park - te distrezi iarna ca vara - terrapark-1324502554.jpg

Capitala privită de la 53 de metri înălțime în plină iarnă nu este un vis, este una dintre aventurile pe care le pot încerca amatorii de senzații tari, care aleg să petreacă sfârșitul de săptămână la Terra Park, cel mai mare centru de distracții din Capitală.
De ce să te duci la munte pentru beția înălțimilor? Lifturile, pendulele sau caruselele de la Terra Park, de pe Bulevardul Timișoara, îți taie răsuflarea, te storc de puteri.
Terra Park are o suprafață de 30.000 de metri pătrați și va funcționa pe toată durata anului. Accesul în parc se face pe baza unor cartele magnetice.
Parcul are o serie de atracții printre care se numără Z Force Tower, o platformă ce se ridică la 53 de metri înălțime, un Rollercoaster cu un traseu de 310 metri precum și Hydrolift-ul, toboganul de apă cu bărci care permite coborârea de la o înălțime de 15 metri.


Surpriza
Intrarea la parcul de distracții Terra Park din cartierul Drumul Taberei va fi gratuită până pe 30 de decembrie.
Pentru utilizarea aparatelor din parc va fi necesară însă achiziționarea Cardului Terra Park.
Parcul va avea și un nou program până pe 30 decembrie. Astfel, parcul nu va mai fi deschis doar în week-end, ci zilnic, cu excepția datei de 25 decembrie. Programul de vizitare va fi între orele 11.00 și 23.00. Programul de funcționare a aparatelor din exterior poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice.
Terra Park a fost inaugurat pe 16 octombrie și oferă atracții pentru copiii cu vârste începând de la trei ani, precum și pentru întreaga familie și iubitorii de senzații tari. La Terra Park poți ajunge cu gândul, cu tramvaiul, cu autobuzul, cu troleibuzul sau cu mașina.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Diverse : Fructul de avocado, ideal pentru bebeluși
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Diverse : De ce este bună zornăitoarea la copiii mici
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Diverse : Biscuiți de turtă dulce
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Diverse : Să vizităm Bucovina!
Pagina a fost generata in 1.6656 secunde