The Color Run, pe plaja din Mamaia

159
The Color Run, pe plaja din Mamaia - thecolorrunprimapagina-1406285168.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, pe 26 iulie, Mamaia prinde culoare la The Color Run, cursa euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Accentul nu se pune pe competiție, ci pe distracție. O cursă de 5 kilometri, necronometrată, în cadrul căreia toți participanții sunt vopsiți în diverse culori, la fiecare kilometru parcurs. După încheierea cursei, distracția continuă la un festival, unde vor avea loc explozii de culoare. Va fi o experiență memorabilă, plină de fericire. Regulile evenimentului sunt simple și foarte importante: să te prezinți în haine albe și să treci linia de sosire cu zâmbetul pe buze și colorat din cap până în picioare. Pe ultima sută de metri, înscrierea individuală te costă 65 de lei, iar pentru două sau mai multe, 60 de lei. Participanții vor primi kitul format din: tricou, bentiță, număr de concurs, brățara de acces la festival și tatuaj temporar.

The Color Run s-a lansat în 2012 și de atunci a luat amploare în întreaga lume, iar anul acesta este pentru prima dată și în România. Pentru mulți, va fi prima dată când vor alerga o cursă de 5 km și nu există cale mai frumoasă de a sărbători decât prin muzică și culoare. Evenimentul înseamnă energie pozitivă și promovează un stil de viață sănătos. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1801 secunde