Tipuri de bărbați care nu te vor face fericită

225
2
Tipuri de bărbați care nu te vor face fericită - tipuridebarbati-1385385028.jpg

Articole recomandate

Cel care nu înțelege de ce l-ai ales pe el

La începutul relației, poate fi distractiv să îl vezi cum se fâstâcește și se entuziasmează la ideea că a nimerit o femeie extraordinară și că aceasta îl acceptă așa cum e. Pe măsură ce timpul trece, însă, vei constata că nu este decât un semn de lipsă de încredere în sine și asta poate dăuna relației. Până la urmă, dacă îți tot repetă că nu e bărbatul potrivit pentru tine, vei ajunge să-l crezi și să te întrebi dacă nu cumva ai făcut o alegere greșită.

Tipul care depinde de părinți

Una e să-i acorde atenția cuvenită mamei la ocazii speciale sau când are nevoie și alta e să fie dependent de fusta ei. Dacă nu poate lua decizii fără să o consulte pe mama, ai face bine să reevaluezi.

Tipul care o ține doar într-o petrecere

Da, e frumos să ieșiți în oraș împreună și să te integreze în cercul lui de prieteni, însă o relație are nevoie și de intimitate pentru a se dezvolta armonios. Dacă e genul care nu poate să stea acasă nici măcar o seară pe săptămână, e deja deranjant.

Tipul care își ține prietenii departe de tine...

... dar și cel care nu știe să-i țină la respect atunci când trebuie. Dacă refuză să te introducă în cercul lui de prieteni, s-ar putea să nu fie pregătit pentru o relație serioasă, însă nici faptul că-i lasă să se bage în treburile voastre constant nu va avea un efect benefic asupra relației.

Tipul care cer-șește aprecieri

Dacă e genul care tânjește după atenție, există pericolul ca el să facă absolut orice pentru a păstra lumina reflectoarelor asupra lui, inclusiv să flirteze cu alte persoane. Și cum nimeni nu-și dorește să împartă atenția partenerului cu alte femei, o relație cu un astfel de bărbat nu va merge prea departe.

(Sursa: www.feminis.ro)

Comentează știrea

magic leverag australia
23 mai 2014
magic leverag australia

Pas de pare brise non plus, et avec le moulage du fairing il semble que ça n'ait pas l'air d'une option non plus. Fatigue en vue pour tenter de s'agripper au guidon afin de rester sur la moto sur l'autoroute. magic leverag australia http://magicleveraghairrollers.tripod.com

honda vtx 1300 batwing fairing
2 iunie 2014
honda vtx 1300 batwing fairing

The front blinkers are integrated into an aerodynamic fairing which not only reduces drag, but the fairing keeps the heat off the rider's legs. Recesses on the 19 litre fuel tank provide a tucked in riding position and combined with the upright handlebars and a broad urethane seat makes the Kawasaki Ninja 1000 a comfortable machine to ride long distances. honda vtx 1300 batwing fairing http://hondavtx1300fairin.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Soluții pentru a face sex mai des
Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Picanterii în dormitor
Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Marele secret al unei căsnicii fericite
Pagina a fost generata in 1.7782 secunde