Tragedie rutieră. Mașina în care se afla o familie cu un copil a fost spulberată de un tren

139
Tragedie rutieră. Mașina în care se afla o familie cu un copil a fost spulberată de un tren - trenatentie-1372587965.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit și alte trei au fost rănite grav, duminică, după ce un tren de persoane a lovit un autoturism, la o trecere peste calea ferată dintre localitățile Sebiș și Bârsa din județul Arad, în mașină aflându-se o familie cu un copil.




Un tren de persoane care circulă între Brad și Arad a lovit mașina, iar în urma impactului un bărbat a murit pe loc. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce, citată de realitatea.net, în autoturism se afla o familie - mama, tata, un copil și un bunic, iar cel care a murit este bunicul, în timp ce copilul a fost rănit grav și a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la spital.


De asemenea, părinții copilului au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe. Trenul de persoane, ai cărui pasageri nu au fost răniți, va rămâne la locul accidentului până în jurul orei 13.00, pentru efectuarea cercetărilor, însă alte garnituri nu sunt afectate, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7196 secunde