Săptămâna aceasta, la Casa de Cultură din Constanța

Trei spectacole care nu trebuie ratate

512
Trei spectacole care nu trebuie ratate - b8d4d5ab72d5f88655514426b8f152fe.jpg
În această seară, de la ora 19, Teatrul "Bulandra" revine pentru ultima dată la Casa de Cultură din Constanța cu reprezentația "Cafeneaua", în regia lui Horațiu Mălăele. Regizorul va evolua și pe scenă alături de Emilia Popescu și Dana Dogaru.
Prețurile biletelor sunt de 50 și 60 lei.
v v v
Pe 23 octombrie, începând cu ora 20, Ștefan Bănică Jr. va concerta pe scena Casei de Cultură, spectacolul de la Constanța deschizând turneul de promovare a ultimului său album "Super-love", a cărui lansare a avut loc la un show-room din Băneasa.
Noua apariție discografică include 11 cântece noi plus hitul "Super-love", fiind un disc pe care pot fi descoperite cântece pentru toate gusturile și pentru toate vârstele: melodii de dragoste - "Ce frumoasă ești azi", "Strânge-mă-n brațe", "Gustul dragostei", "Nu trece zi", "Dragostea doare", piese cu puternic mesaj social - "E dreptul tău", "E beznă rău (în capul tău)!" -, melodia specială "Cântec pentru Violeta" (dedicată fiicei sale), dar și un cântec pentru Echipa Națională de Fotbal, "România împreună". Noul album este completat de piesele "La mulți ani de ziua ta" și "Fă-mi loc în patul tău!".
v v v
Pe 25 octombrie, Dan Puric revine la Casa de Cultură, când va evolua în spectacolul "Sinucigașul", în regia lui Felix Alexa. Producția a avut premiera în 2009, la Teatrul Național București (TNB).
În distribuție, alături de Dan Puric, figurează Costel Constantin, Adela Mărculescu, Ileana Olteanu, Marius Bodochi, Marius Manole, Tania Popa, Silviu Biriș, Maria Buză, Andrei Finți, Lamia Beligan, Rodica Ionescu, Florin Lăzărescu, Tatiana Constantin / Ana Macovei, Vitalie Bichir, Alexandru Nedelcu și Nikita Dembinski.
Prețurile biletelor sunt de 85 și 100 lei, în funcție de dispunerea locurilor în sală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Diverse : Spectacolele Teatrului "Oleg Danovski"
Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Diverse : Orgamele de la Jurilovca
Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Diverse : 12 trucuri pentru copii sănătoși
Pagina a fost generata in 1.7356 secunde