Turneu amical de fotbal, la Mamaia

Tricolorii vor să bată Anglia pe plaja de la Melody

193
Tricolorii vor să bată Anglia pe plaja de la Melody - 0d786ca032d3de26beac81f7848f21bb.jpg
Finalul de săptămână îi găsește pe microbiști - cei care își petrec vacanța pe litoral - în tribunele arenei de fotbal special amenajată la Mamaia, pe plaja de la Melody, unde, în organizarea FRF și a administrației locale, va avea loc, de astăzi și până duminică, 2 august, un turneu amical interțări la care vor participa selecționatele de fotbal pe plajă ale României, Angliei și Republicii Moldova.
Programul de desfășurare a partidelor este următorul: România - Anglia (astăzi, ora 17.00), Anglia - România (sâmbătă, ora 17.00) și România - Rep. Moldova (duminică, ora 18.00).
"Anul acesta, selecționata de fotbal pe plajă a României a participat la calificările Campionatului Mondial, desfășurate la Castellon, Spania, unde a ajuns până în faza sferturilor de finală, învingând Cehia cu 7-2, Letonia cu 3-2 și Polonia cu 4-3. Au urmat apoi calificările pentru participarea în prima ligă valorică a Campionatului European, desfășurate, în perioada 10-14 iulie, la Lignano, Italia, unde tricolorii au câștigat grupa de calificare, învingând Andora cu 5-1 și Grecia cu 3-2. În urma acestor rezultate, România s-a calificat la turneul din Portugalia, care se va desfășura în acest an, în perioada 20-24 august, unde va încerca promovarea în prima ligă valorică a Europei (locurile 1-8). În vederea acumulării unei experiențe internaționale cât mai mari, a promovării fotbalului pe plajă din România, precum și a includerii în circuitul competițional internațional a arenei din Mamaia, s-a organizat acest turneu amical interțări", a declarat Viorel Farcaș, reprezentantul Comisiei de fotbal pe plajă.
Invitați speciali ai evenimentului sunt Mircea Sandu, președintele Federației Române de Fotbal, precum și foștii internaționali Gheorghe Hagi și Ionuț Lupescu. Organizatorii le-au pregătit oaspeților un program plin de surprize, incluzând chiar și un concert al trupei Mandinga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 31 Iulie 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 1.8283 secunde