Trucuri pentru decizii rapide

98
Trucuri pentru decizii rapide - trucuridecizii-1395847803.jpg

Articole recomandate

Luarea unei decizii nu a fost niciodată o sarcină prea ușoară pentru voi? Teama de a face greșeli și lipsa de încredere generează anumite reguli și proceduri care complică luarea deciziilor. Cu toate acestea, potrivit www.recrutăm.ro, cu reflexe bune, puteți obține ceea ce v-ați propus. Vă prezentăm, în continuare, câteva sfaturi cheie pentru a decide rapid și bine. 


Dincolo de înțelegerea rațională a situației, să vă lăsați ghidați de intuiție este unul din punctele cheie în luarea deciziilor în caz de urgență și în situații complicate. Aceste forme de inteligență intuitivă necesită o bună capacitate de ascultare și deschidere care permit descifrarea situației și luarea în calcul a mai multor parametri în mod simultan. 


Luarea deciziilor rapid, într-un mediu cu adevărat competitiv, este un aspect foarte important în procesul decizional. Programarea unui proces decizional lung înseamnă adesea timp pierdut. 


O decizie bună ar trebui să țină seama de realitățile din mediul respectiv, dar nu ar trebui să fie pierdut din vedere scopul final. Cu toate că în foarte multe cazuri sunteți presați de șefi sau colaboratori în vederea unui răspuns imediat trebuie să puneți în balanță toate aspectele care ar putea să fie în legătură cu această decizie. 


Luarea unei decizii necesită asumarea anumitor riscuri, mai ales în momentul în care trebuie să luați această decizie rapid. Atunci când trebuie să luați o decizie trebuie să fie evaluate atât aspectele pozitive, cât și cele negative pentru decizia luată. Pentru a putea înțelege situația și pentru a lua deciziile bune, se recomandă efectuarea anumitor cercetări și analize care vă permit să intrați în detalii. O decizie bună este influențată de o monitorizare continuă. 


Pentru a trece mai ușor peste consecințele negative ale unei decizii este recomandabil să se caute modalități pentru a transforma aceste greșeli într-un succes. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Martie 2014
Stire din Diverse : Desert delicios și natural
Sâmbătă, 15 Martie 2014
Stire din Diverse : Cum vă apărați școlarii de boli
Sâmbătă, 15 Martie 2014
Stire din Diverse : Copilul își roade unghiile. E de rău?
Pagina a fost generata in 2.6874 secunde