Trucuri pentru o sufragerie ordonată

246
1
Trucuri pentru o sufragerie ordonată - livingroom25-1417011479.jpg

Articole recomandate

Este locul în care îți petreci cel mai mult timp, locul unde lenevești și în care te relaxezi. Nu-i de mirare, cu atâtea activități, că este atât de greu să-ți păstrezi sufrageria ordonată. De aceea, specialiștii Casă și grădină.ro au câteva sfaturi, pentru a avea o sufragerie ordonată fără prea mult efort:

1. Amenajează-ți holul de la intrare. Dacă nu ai încă holul amenajat, atunci este foarte ușor, când intri în casă, să te arunci direct pe canapea, lăsând în urmă sacoșe, încălțăminte și corespondență pe parcursul drumului către această. Montează o bancă , un pantofar, cuiere și etajere pe pereți și o tavă pentru corespondență. Astfel nu vei mai duce cu tine în sufragerie cheile sau scrisorile abia sosite.

2. Folosește mobilă cu spațiu de depozitare camuflat. O altă opțiune ar fi să folosești un otoman pe post de masă de cafea sau scaun în plus. Poți depozita produse media, jocuri video, reviste sau chiar încălțăminte înăuntru. Cheia este folosirea lui pentru a ascunde lucrurile care dau un aspect dezordonat când sunt împrăștiate în toată sufrageria. Și desigur, pentru cei cu copii, otomanul este o cutie pentru jucării ideală. Și dacă, în mod inevitabil, cel mic va aduce mai multe jucării în sufragerie? Următoarea strategiete va ajută și în privința asta.

3. Mobilier de depozitare pe roți pentru jucăriile copilului. Păstrează jucăriile preferate ale copilului tău într-un coș cu roți. Datorită roților, coșurile pot fi împinse dintr-o camera în altă, astfel putând să faci curățenie sau să aranjezi lucrurile mult mai rapid când ai nevoie de spațiu.

4. Loc pentru reviste. Un coș frumos cu reviste și produse media arată bine, nicidecum o masă pe care sunt toate împrăștiate. Folosește așadar un coș pentru publicațiile periodice și aruncă vechile numere când nu mai încap în coș.

5. Ordonează lucrurile. Dacă trebuie să faci loc, scapă, în prima fază, de lucrurile care nu sunt folosite în mod regulat în sufragerie. Cărțile pe care vrei să le păstrezi, dar pe care nimeni altcineva nu vrea să le citească, pot fi puse pe raftul din dormitor, de exemplu.

6. Folosește un sertar pentru obiectele mici. Toate camerele au lucruri mici de care este nevoie, iar un sertar bine organizat este un loc potrivit pentru acestea. Dacă nu folosești deja un otoman ca spațiu de depozitare, găsește un sertar într-o masă sau o ladă pentru păstrarea micilor obiecte, precum stilouri, ștampile, foarfece. Problemele ies la suprafață în momentul în care sertarul cu lucruri mici se umple - poți evita asta prin crearea mai multor sertare pentru lucruri mici, pentru a nu suprasolicita vreun sertar, sau le poți muta într-un dulap sau într-o cutie pentru scule.

7. Produse media. Cât de actuală este colecția ta de produse media? Dacă ai un dulap plin cu casete VHS sau sute de carcase ale CD-urilor ale căror conținuturi sunt deja în calculator sau în alte aparate, este momentul să renunți la vechituri. Dacă vrei să păstrezi niște CD-uri, scoate-le din carcasă și pune-le într-un suport special. Păstrează o colecție de cărți bine aranjată, pot fi cele mai mari plăceri ale vieții, dar să vezi o bibliotecă suprasolicitată, cu volume întregi ce cad pe jos, nu dă tocmai bine. Așadar, încearcă să păstrezi doar cărțile pe care le iubești, pe care le vei reciti. Scapă de restul, pentru că eliberând spațiul pe cât posibil, te vei simți mult mai confortabil într-o sufragerie ordonată.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
27 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7467 secunde