Facilități prin programul "Litoralul pentru toți"

Turiștii au posibilitatea de a intra gratuit la anumite obiective turistice

190
Turiștii au posibilitatea de a intra gratuit la anumite obiective turistice - e34e51889b063b3158e587de76dd4129.jpg
Turiștii care vin în această perioadă la mare prin programul "Litoralul pentru Toți" au parte de o premieră absolută. Astfel, începând cu această ediție, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării oferă turiștilor care aleg ca destinație de vacanță riviera românească anumite facilități.
Astfel, la achiziționarea pache-tului turistic de la orice agenție ANAT din țară, turiștii vor primi și un voucher de atracții, care oferă posibilitatea de a intra gratuit la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea. Pe baza acestuia ei pot vizita, fără să mai plătească biletul de intrare, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii - Acvariu, Delfinariu, Microrezervația Delta Dunării, Planetariu, Muzeul de Istorie și Arheologie, Muzeul Adamclisi și Cetatea Histria.
Așadar, programul "Litoralul pentru Toți" se remarcă, din nou, printr-o ofertă variată.
Până în acest moment sunt disponibile peste 7.500 de locuri de cazare în ediția de toamnă a programului "Litoralul pentru Toți", lista fiind în continuare deschisă hotelurilor ce vor dori să adere la acest program.
Tarifele pentru ediția de toamnă sunt foarte convenabile. Cei care doresc să vină la mare vor trebui să plătească, pentru un sejur de șase zile la un hotel de o stea, 159 de lei. Același sejur costă 189 de lei la un hotel de două stele, 219 lei la unul de trei stele, 399 de lei la patru stele sau 495 de lei la un hotel de cinci stele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9839 secunde