Turiștii s-au distrat, week-end-ul trecut, cu bani mai puțini

336
Turiștii s-au distrat, week-end-ul trecut, cu bani mai puțini - 4c2a923c926c5871dfc5b11af343d214.jpg
Românii care au ales să-și petreacă vacanța în luna septembrie nu au ce regreta. Cu bani mai puțini decât le-ar fi trebuit în lunile din sezonul de vârf, turiștii s-au distrat, odihnit și bronzat în voie sâmbătă, soarele ținându-le partea.
Așa cum era de așteptat, cele mai aglomerate stațiuni de pe litoral au fost Mamaia și Costineștiul, doar în Stațiunea Tineretului fiind înregistrați aproximativ 9.000 de elevi, studenți sau absolvenți. La Mamaia, au venit circa 35.000 de turiști, jumătate dintre ei descinzînd la malul mării, vineri seară.
Și în stațiunile din sud - Neptun, Olimp, Jupiter - a fost forfota specifică sfârșitului de săptămână, foarte solicitate fiind campingurile sau hotelurile de două stele.
Altfel, pentru luna septembrie, prețurile la cazare au scăzut cu aproape un sfert, patronii de terase își îmbie clienții cu tot felul de meniuri promoționale, iar barmanii dau între anumite ore două beri la preț de una singură. Avantaje și pentru doamne și domnișoare, care, pe plajele mai puțin aglomerate, stau la soare topless, nestingherite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 07 Septembrie 2009
Stire din Diverse : Cine și cum ne mai calcă pe biți
Pagina a fost generata in 1.6724 secunde