Turiștii sunt atrași de atmosfera medievală a Hotelului Balada Nej

211
Turiștii sunt atrași de atmosfera medievală a Hotelului Balada Nej - baladanej36-1377694307.jpg

Articole de la același autor

Situat în centrul orașului Constanța, Hotelul Balada Nej, clasificat la patru stele, este locul ideal pentru călătoriile de afaceri sau de plăcere. Construit într-un stil unic, cu tentă medievală, cu un design interior deosebit și captivant, clipele petrecute în acest hotel vă vor purta într-o lume mirifică.


Hotelul Balada Nej dispune de 20 de camere, din care 10 matrimoniale și 10 duble (twin beds), fiecare dintre acestea având posibilitatea de a se modifica în funcție de dorința clientului (dublu în matrimonială și matrimonială în dublu).


Holurile hotelului sunt largi, placate cu piatră, cu arcade de cărămidă, candelabre, parchet, statui de mărime naturală, scări late și balustrade din fier forjat. Acestea sunt decorate cu ornamente din vânat (cerb, urs).


Încă de la intrare, vă va întâmpina un cavaler din vechile timpuri ale turnirurilor medievale, care vă va invita să pășiți într-o atmosferă deosebită, mirifică, a hotelului.


Camerele au un design deosebit, specific medieval, mobilierul este realizat din lemn masiv de frasin, parchet din lemn de stejar, aplice și lampadare, carpete din lână 100%. Toți clienții hotelului beneficiază de room-service 24 din 24 de ore, iar clienții business își pot desfășura activitățile în sala de conferințe din incinta locației, echipată și utilată modern, cu sistem de sonorizare, videoproiector și flip-chart. 
Camerele sunt dotate cu: mini-bar; climatizare; seif; televizor color cu programe de televiziune prin cablu; telefon retro cu linie digitală națională, internațională; acces cartelă; internet wireless și cablu.


Clienții pot degusta preparate culinare deosebite în cadrul bistro-caffe-ului situat la parterul hotelului. Personalul hotelier, cu o înaltă pregătire profesională, este cunoscător a mai multor limbi străine de circulație internațională și se remarcă prin vestimentație deosebită, calitatea serviciilor oferite, amabilitate și promptitudine. Hotelul dispune, de asemenea, de o parcare cu 25 de locuri și pază asigurată.


"Serviciile PREMIUM ale Hotelului Balada Nej, cu o experiență de 45 de ani în domeniu, se adresează clienților de la business-corporate la familiști. Îi așteptăm cu prețuri deosebit de atractive, cu pachete speciale pentru sărbătorile religioase și cele legale. De la 1 septembrie îi vom surprinde pe clienți cu un preț la cazare foarte bun, care pleacă de la 155 lei, inclusiv mic dejun, și până la 175 lei, în cazul camerei regale, cu dotări speciale", a declarat ing. Niculae Nejloveanu, maestru în arta culinară.
www.hotel-balada-nej.ro
Telefon/Fax: 0241 638 061
Telefon: 0241 633 909






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Masajul, o relaxare în plus pe plajă
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Curse de karting în Costinești
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Biciclete pentru grupuri de prieteni
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Tiroliana de pe plajă
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Alege turismul balnear!
Miercuri, 28 August 2013
Stire din Diverse : Și bărbații au complexe…
Pagina a fost generata in 1.574 secunde