Invitație la Aeromania!

- Un airshow ritmat pe plaja Mangalia sau la Aeroportul Tuzla -

444
- Un airshow ritmat pe plaja Mangalia sau la Aeroportul Tuzla - - snowbirdpass-1373465575.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 13 iulie, și duminică, 14 iulie, turiștii și locuitorii de pe litoral sunt invitați de Primăria Municipiului Mangalia și Aeroportul Tuzla la airshow-ul Aeromania. Între orele 10.00-12.00, spectacolul de acrobație aeriană se va desfășura deasupra plajei din Mangalia, iar începând cu orele 16.00, spectacolul aviatic, completat cu multă muzică și o petrecere la care gazdele sunt aviatorii, se mută la aeroport. 




Cel mai mare spectacol de aviație pe litoral poate fi urmărit din orice punct pe aproximativ un kilometru de-a lungul țărmului din zona plajei Laguna - lângă portul turistic Mangalia, sau de pe aeroportul Tuzla, intrarea fiind liberă. 


În ambele zile, vă captează atenția: Jurgis Kairys - multiplu campion mondial de acrobație și inventator al unor manevre aviatice, în prezent antrenor al lotului național de acrobație al României, Iakarii Acrobați împreună cu Kairys în numărul comun, numit "Air Bandits", Ali Ozturk, campionul Turciei cu biplanul său, Pitts, Svetlana Kapanina - campioana Rusiei, Francesco Fornabaio, campionul Italiei la acrobație, Luca Bertossio - campionul mondial la planorism, zboruri în formație cu avioanele și elicopterele Regional Air Services, parașutiștii conduși de Adrian și Cristina Constandache, Statul Major al Forțelor Aeriene Române. Comentator este Andrei Lucescu.


Combinând un airshow de excepție, un festival de muzică și o petrecere aniversară, Aeroportul Tuzla își deschide porțile pentru publicul de toate vârstele. 


Începând cu ora 16.00, la aeroport, Mihai Mărgineanu - elev al școlii de pilotaj Regional Air Services - încercă să își convingă instructorii și publicul că are succes și cu muzica, și cu aviația. Îl vor acompania, cu prietenie, pe o scenă așezată în fața hangarului, muzicieni celebri: Zdob și Zdub, Trupa Veche, Platonic, Paraziții și alții. În același timp, piloții și parașutiștii vor relua acrobațiile de dimineață, iar publicul va putea face zboruri de agrement și salturi cu parașuta. Seara se va încheia cu Iakurile 52 și cu efecte pirotehnice în aer (pe aripile avioanelor) și la sol. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7261 secunde