Un câine a supraviețuit cutremurului din Japonia, plutind trei săptămâni pe ocean VIDEO

396
1
Miracolele pot avea loc și într-o țară atât de greu lovită precum Japonia. Vineri, echipele de intervenție au salvat un câine care a plutit în derivă pe acoperișul unei case timp de trei săptămâni. Bilanțul ultimelor trei săptămâni se ridică la 27.000 de morți și dispăruți, informează Realitatea.net.
Echipajul unui elicopter care survola oceanul din largul prefecturii Miyagi a observat câinele, refugiat pe un acoperiș ce fusese smuls de tsunami cu trei săptămâni în urmă. Autoritățile au făcut eforturi uriașe să salveze animalul înspăimântat. Câinele a fost preluat de salvamari, pentru că elicopterul a fost pe punctul de a rămâne fără combustibil și a trebuit să se retragă.


Căutarea eventualilor supraviețuitori continuă în zonele devastate, dar șansele ca unii dintre ei să mai fie descoperiți scad de la o zi la alta. Vineri, echipele japoneze și americane au găsit alte 32 de trupuri neînsuflețite. În centrele pentru refugiați, supraviețuitorii se străduiesc să nu își piardă speranța.

"Când mă uit la situația actuală, văd numai ce este mai rău, dar nu veau să arăt așa ceva copiilor mei. Ca părinte, trebuie să îmi susțin copiii și să le am în vedere viitorul, așa că trebuie să rămân optimist", a spus refugiatul Masaaki Endo.

Comentează știrea

TKReiiRb
4 septembrie 2011
FjVdbFycUUZQ

Glad I've faillny found something I agree with!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Salată de țelină
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Prima strigare pentru vacanța de Paște
Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : În week-end nu se stă în casă
Pagina a fost generata in 1.7371 secunde