Concurs Un gimnast chinez cerșește ca să aibă ce mânca, după ce a câștigat două campionate mondiale

417
Un gimnast chinez cerșește ca să aibă ce mânca, după ce a câștigat două campionate mondiale - chinez-1311062412.jpg
Gimnastul specializat la cal cu mânere Zhang Shangwu, în vârstă de 28 de ani, este nevoit să își vândă medaliile de aur obținute la Campionatul Mondial Inter-Universități ca să își cumpere mâncare.



Zhang a început să se antreneze la vârsta de cinci ani, la 12 ani fiind deja selectat în lotul național. El a participat la Olimpiada de la Atena, din 2002, unde a avut ghinionul să se accidenteze grav, rupându-și tendonul lui Ahile, în timpul unui antrenament.

Din acest motiv s-a retras din activitatea sportivă și a primit de la guvernul chinez, drept recompensă, suma de 4.000 de euro.Banii s-au terminat și a fost nevoit să se angajeze la un fast-food unde livra mâncarea, dar din cauza durerii a fost nevoit să renunțe la acest loc de muncă. Tânărul are dureri atât de mari, încât zile întregi nu poate să meargă.

La un moment dat a început să fure, pentru a avea ce mânca. A fost arestat în 2007, iar după ce a fost eliberat, în aprilie 2011, s-a apucat de cerșit pentru a supraviețui. Citeste mai departe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6479 secunde