Un nou bolid cucerește străzile Constanței

883

Articole de la același autor

Noul Audi A4 a fost una dintre ultimele mașini care au pătruns pe piața auto din România în 2007. Acest lucru se pare că nu a contat prea mult pentru pasionații de mașini, mai ales în condițiile în care modelul s-a bucurat de un real interes încă de la început, fapt demonstrat în primul rând de numărul mare de astfel de modele care și-au făcut simțită prezența pe străzile Constanței.
Potrivit reprezentanților Cardinal Motors, noutățile celui mai recent Audi A4 sunt multiple, începând de la design, și până amortizoare sau direcție, la toate acestea adăugându-se sistemele inovative de asistare a conducătorului. "Spațiul pentru pasageri și pentru bagajele acestora este foarte generos în interiorul noului Audi A4, care oferă un aranjament clar și un design atrăgător. În zona de securitate, noul Audi A4 dispune de sisteme complete de protecție, ce includ airbaguri frontale cu deschidere în două trepte și tetiere active care, împreună cu programul electronic de stabilitate ESP de ultima generație, oferă importante rezerve de siguranță", au caracterizat modelul reprezen-tanții Cardinal Motors.
De asemenea, pe noul A4 sunt disponibile mai multe variante de transmisie, cu o cutie manuală cu sase trepte, respectiv transmisia automata tiptronic sau transmisia cu variație continuă multitronic. În ceea ce privește motorizarea, clienții A4 pot alege dintre cele cinci motorizări, gama de putere variind de la 143 cai putere până 265 cai putere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3793 secunde