Un restaurant australian a înlocuit tradiționalele meniuri cu tablete iPad

248
Un restaurant australian a înlocuit tradiționalele meniuri cu tablete iPad - 036a1a534c2b6b19bfe059780373b062.jpg
Un restaurant sofisticat din Sydney, Australia, pune oaspeților pe masă tableta Apple iPad în loc de clasicul meniu cartonat, scrie AFP, citată de HotNews.ro. Patronul a cumpărat 15 gadget-uri și primele semnale par a fi pozitive, mai ales că cei care comandă pot vedea cum arată diversele feluri de mâncare, iar meniul poate fi actualizat mult mai rapid dacă anumite sortimente s-au terminat.
Restaurantul Global Mundo Tapas de la Rydges Hotel, North Sydney, a înlocuit meniurile cu terminale iPad la doar câteva zile după lansarea oficială a tabletei în Australia. Șeful restaurantului s-a dus cu avionul în Adelaide pentru a aduce primele zece iPad-uri chiar în ziua lansării, pe 28 mai, iar alte cinci au venit ulterior.
Cei de la restaurant vor să profite de nebunia creată de lansarea iPad și speră să atragă noi clienți cu aceste meniuri hi-tech. Clienții pot face direct comanda de pe ecranul tactil al iPad-ului, pot alege în ce mod vor să le fie gătită carnea și pot vedea cum arată fiecare fel de mâncare. În viitor, lângă fiecare sortiment ar putea apărea un meniu pop-up care să îi sfătuiască pe clienți ce vin ar merge cel mai bine.
În plus, dacă un anumit fel de mâncare nu mai este disponibil, meniul poate fi imediat actualizat, mult mai repede decât la tradiționalele meniuri cartonate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8364 secunde