UPDATE. Diplomat ROMÂN, implicat într-un accident rutier GRAV

67
UPDATE. Diplomat ROMÂN, implicat într-un accident rutier GRAV - accident-1373805588.jpg

Articole recomandate

Cinci persoane, între care un copil de 14 ani, au ajuns la spital, astăzi, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, în localitatea Avrig, județul Sibiu, după ce șoferul unei mașini a vrut să depășească un TIR, însă a lovit un autoturism care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.




Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Sibiu, Luciana Balteș, accidentul s-a produs pe DN 1, în zona localității Avrig. "O femeie care conducea o mașină înmatriculată în Bistrița a intrat în depășirea neregulamentară a unui TIR, moment în care din față venea un autoturism care circula regulamentar. Cele două mașini s-au ciocnit, cinci persoane fiind rănite", a declarat Luciana Balteș, scrie realitatea.net.


UPDATE Cristian Istrate, șeful Misiunii permanente a României pe lângă organizațiile internaționale de la Viena, a fost implicat, duminică, într-un accident produs pe DN 1, în județul Sibiu, după ce mașina în care se afla, alături de soție și cei doi copii, a fost lovită de un alt autoturism, scrie realitatea.net.


Inițial, oamenii legii nu au putut preciza care este identitatea persoanelor implicate în accident, ulterior stabilindu-se că este vorba despre ambasadorul Cristian Istrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 11 Iulie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier pe Soveja
Pagina a fost generata in 1.6289 secunde