Vacanță de vis! Muzică, plajă și divertisment, la Perla Venusului

634
Vacanță de vis! Muzică, plajă și divertisment, la Perla Venusului - vacanta-1533907383.jpg

Articole de la același autor

Pentru familiile care au ales să-și petreacă vacanța în sudul litoralului, distracția începe la Complexul Turistic Perla Venusului, unitate de trei stele. Și celor mici, și celor mari, gazdele le-au pregătit un program excepțional. 


Dimineața, copiii participă la Atelierul de pictură, în cadrul căruia învață cum să devină artiști pictând pe scoici și figurine de ipsos. Fiecărei zi îi este dedicată o temă, precum steluța de mare, broscuța, sirena etc. Vine apoi rândul părinților să treacă la distracție, la mișcare, aceștia fiind angrenați în cursuri de salsa și dansuri latino pe plajă, dar și în sesiuni de zumba în apă. 


După ora 12.00, toată lumea vine să servească prânzul la linia de autoservire Perla Venusului și să se răcorească pe terasă, la o bere rece. 


Responsabil cu buna dispoziție este Cristian Pietricică, sub bagheta căruia toată lumea râde, cântă și dansează. 


Și, așa cum i-a obișnuit de mulți ani pe turiștii de la Perla Venusului, pe parcursul întregului sezon, de patru ori pe săptămână, maestrul Gheorghe Gheorghiu susține cele mai tari concerte de pe litoral. 


Nu în ultimul rând, aflăm de la patronul complexului, Dragoș Dima, la Perla Venusului se organizează frecvent turnee de volei, fotbal, tenis de câmp, dar și jocuri marinărești, trasul parâmei fiind printre cele mai apreciate de turiști. 


"Vin de ani buni la Perla Venusului, pentru că aici avem condiții excelente de cazare, masă și agrement. Plaja este impecabilă, mâncarea delicioasă, iar locurile de joacă pentru copii sunt dotate cu tot ceea ce trebuie. Și, cum sunt un pasionat al tenisului, iar aici există un teren de zgură, cu nocturnă, este limpede de ce aleg Perla Venusului", ne-a declarat Andreea, o turistă din București, pe care am întâlnit-o în complex. 


Complexul Perla Venusului este situat în stațiunea Venus, la 50 metri de mare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 August 2018
Stire din Diverse : Haideți la plimbare cu caiacul!
Pagina a fost generata in 0.4654 secunde