Vedetele TV fac plajă topless pe nisipul de la Năvodari

1608
Vedetele TV fac plajă topless pe nisipul de la Năvodari - 955ae0c84845908d3b53f191436ec1f1.jpg
Năvodariul n-a excelat niciodată la capitolul turism, aflat în umbra punctului central ce dădea viață orașului - combinatul petrochimic. În anii comunismului, la Năvodari erau aduși pionierii, în tabere școlare la mare, locația păstrându-se și după Revoluție.
Și totuși, vechiul sat pescăresc și-a găsit loc pe harta studiată de cei care vor să vină în vacanță pe litoral. Mai mult, a câștigat chiar teren în fața altor stațiuni mult mai bine cotate. În ultimii ani, pe terenurile aflate în imediata vecinătate a Năvodariului, în buza mării, s-au ridicat zeci de hoteluri, pensiuni, complexuri turistice, hanuri și restaurante, ca să nu mai amintim de blocurile de locuințe de vară. S-au făcut investiții de sute de milioane de euro, iar rezultatul este cel scontat: tot mai mulți turiști - și chiar din cei cu bani mulți în buzunare - au ales să-și petreacă vacanța în acest colț al litoralului, mai puțin aglomerat și mai ferit de ochii curioșilor.
Personalități ale vieții publice, politicieni, artiști, sportivi, vedete TV s-au bronzat pe plajele din Năvodari, cei mai mulți fiind adepții turismului de week-end. Deși au căutat să fie prezențe discrete, nu au scăpat, totuși, de insistențele paparazzilor, fete frumoase, precum Crina Abrudan, prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1, sau Roxana Ionescu ("Mama Natură") fiind surprinse pe șezlonguri, sub umbre-luțe, făcând plajă topless.
Deși concertele sunt destul de rare în această zonă, oferta turistică a Năvodariului nu își pierde din atractivitate. Aici este raiul pescarilor, capturile fiind impresionante, iar pentru amatorii de sporturi nautice, datul cu zmeul sau wind-surfing-ul se pot practica fără probleme. Plaja este mai sălbatică, însă nisipul mai fin decât în alte stațiuni de renume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Septembrie 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 1.8414 secunde