Sâmbătă, pe plaja dintre Venus și Saturn

Vino la cel mai mare eveniment de pe litoral, la Liberty Parade

202
Cel mai mare eveniment dance de pe litoral are loc sâmbătă, pe Liberty Parade Arena, plaja dintre stațiunile Venus și Saturn. Energia se va dezlănțui la malul mării, în cea mai tare petrecere în aer liber din România. După ora 16.30, pe cele trei camioane, la Liberty Parade, mixează Christian Green, Emil Lassaria, Dan Ene, Vika Jigulina, Treitl Hammond, Paul Damixie, Sllash & Doppe și Carlos & Jasc.
Cât mai mulți party people sunt așteptați la Liberty Parade să dea tonul distracției, îmbrăcați cât mai trăsnit, cu ochelari de soare și peruci multicolore, multe fluiere și mâini în aer.
Petrecerea începe la ora 19,30, pe scenă distracția fiind asigurată de NTFO, Lucian Bărbulescu, DJ Andi & Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, DJ Optick, DJ Allen, DJ Raoul, Hermannstadt Collective, alături de cele două staruri internaționale, două nume mari ale muzicii electronice mondiale, Ferry Corsten și Planet Funk. Muzica va urla în difuzoare până dimineața, iar scena va fi plină de lasere și ecrane uriașe.
Imnul Liberty Parade, "Revolution", este cântat de solista britanică Tara McDonald, zeița muzicii dance. "Revolution" este produsul echipei formate din DJ Optik, DJ Andi, Avi și Rudi de la Activ, cărora li s-au adăugat băieții de la Play & Win.
Pregătește-te pentru mai mult ritm și mai multă energie și vino, sâmbătă, la mare, la Liberty Parade, unde imnul va încinge camioanele din caravană, iar petrecerea se va dezlănțui până în zori la Liberty Parade Arena, pe plaja dintre Venus și Saturn.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Iulie 2009
Stire din Diverse : Feriți bebelușii de arsurile solare!
Sâmbătă, 18 Iulie 2009
Stire din Diverse : blitz
Pagina a fost generata in 2.4311 secunde