VIOLATORUL RECIDIVIST al jurnalistei: agresiune la INDIGO, în 2005

72
VIOLATORUL RECIDIVIST al jurnalistei: agresiune la INDIGO, în 2005 - newsimage17801032-1379425201.jpg

Articole recomandate

Bărbatul suspectat că în 10 septembrie a violat o jurnalistă, în zona Lacului Floreasca din Capitală, a fost arestat pentru 29 de zile, marți, de Judecătoria Sectorului 1, decizia nefiind definitivă. Judecătoria Sectorului 1 a admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurori în cazul lui Ninel Mogoșeanu. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Tribunalul București.




Ninel Mogoșeanu a fost prins luni seară, după ce a încercat să violeze o altă femeie. Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul suspectat că, în 10 septembrie, a violat o jurnalistă a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a încercat să o violeze pe secretara unei universități din București. Bărbatul a fost ridicat de polițiștii Secției 5 din apropierea locuinței sale.


Acesta și-a recunoscut fapta, după ce criminaliștii au comparat analizele făcute suspectului luni seara cu probele biologice prelevate în cazul violului din 10 septembrie. În urma percheziției făcute la locuința acestuia au fost găsite și hainele pe care le-a purtat în ziua violului și care au fost descrise de victimă. Acesta a fost recunoscut din grup de către jurnalista violată, anunță Mediafax.


În noiembrie 2005, acesta a acostat o studentă într-o stație de autobuz, a amenințat-o cu moartea și a violat-o pe un teren viran, pentru faptele sale fiind condamnat la 11 ani de închisoare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Rectorul Dănuț Epure rămâne în arest
Pagina a fost generata in 1.5785 secunde