Volkswagen scoate o nouă mașină - Kaili

577
Volkswagen și chinezii de la FAW vor construi mașini electrice exclusiv pe piața din China, sub o nouă marcă - Kaili.
Nemții nu au comunicat mai multe amănunte privind modele electrice. Volkswagen a livrat 1,51 milioane mașini în China în 2010, înregistrând o creștere de 35% față de anul 2009.

General Motors este deja prezent în China prin brandul Bajoun. Americanii vor să profite de creșterea pieței auto din China prin joint-venture-ul cu SAIC și Wuling Automobile. Honda a semnat un parteneriat cu Guangqi Honda Automobile și vor dezvolta Everus, un model bazat pe modelul Honda Fit.

Și Nissan a introdus o marcă proprie în China. Venucia este rezultatul parteneriatului cu Dongfeng Nissan Passenger Vehicle.

Și BMW pregătește o ofensivă pe piața din China. Bavarezii vor investi pe termen mediu circa un miliard de euro pentru extinderea capacității de producție în China, unde vrea să profite de creșterea vânzărilor pe cea mai mare piață auto din lume.

Grupul german va dubla investiția de la o nouă fabrică din Tiexi, în regiunea Shenyang, iar capacitatea de producție va urca, pe termen mediu, la circa 200.000 de vehicule.

Împreună cu modernizarea unei alte unități de producție, de la Da Dong, BMW va ajunge în China la o capacitate de producție de 300.000 de vehicule pe an, pe termen lung.
Producătorii germani de automobile de lux Audi și BMW au înregistrat vânzări ridicate în aprilie, susținute de cererea din China.


Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 10 Mai 2011
Stire din Diverse : Măritată cu șase bărbați
Sâmbătă, 07 Mai 2011
Stire din Diverse : Cucută pentru amigdale inflamate
Pagina a fost generata in 1.5791 secunde