Vor fi audiați ultimii martori în cazul CIOACĂ

141
1
Vor fi audiați ultimii martori în cazul CIOACĂ - cioaca-1372143023.jpg

Articole recomandate

Ultimii șapte martori din procesul de omor al fostului polițist Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soției sale Elodia Ghinescu, vor fi audiați marți la Tribunalul Argeș. Cei șapte martori au lipsit la termenul anterior, din 28 mai, instanța dispunând ca ei să fie citați din nou, cu mandat de aducere, scrie Agerpres. 




Dosarul este programat la Completul 4 - Fond de la Secția Penală a Tribunalului Argeș, alături de alte 31 de cauze, ședința urmând să înceapă la ora 8,30, conform informațiilor publicate pe portalul instanțelor de judecată. 


Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibași, unde a fost transferat pe 30 ianuarie. Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și profanare de morminte, el fiind acuzat că și-a ucis soția, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007. Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012.


Comentează știrea

hahaha
25 iunie 2013
da, stim

amantii ei, parintii ei, vrajitoare clarvazatoare si procurorii cu multa imaginatie care n-au probe material... ! halal justitie!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6189 secunde