Vrei să petreci Revelionul la munte? Iată cele mai bune oferte de înscrieri timpurii

257
Vrei să petreci Revelionul la munte? Iată cele mai bune oferte de înscrieri timpurii - revelionmunte-1377266227.jpg

Articole de la același autor

Perioada concediilor de vară e pe terminate, așadar este momentul să ne facem planuri pentru vacanța de iarnă și, în special, pentru Revelion! Muntele este varianta cea mai căutată de constănțeni, însă cum prețurile pentru o minivacanță care să includă și trecerea dintre ani este destul de piperată pe plaiurile mioritice, nu ar fi rău să o achiziționăm de pe acum, având în vedere că așa scăpăm ceva mai ieftin. 

Înscrierile timpurii, care înseamnă procente în minus la prețul final pentru Revelion 2014 în stațiuni ca Bran, Predeal sau Sinaia, se încheie, în principiu, undeva la sfârșitul lunii august. De exemplu, cine achită până pe 31 august un pachet de trei nopți de cazare în perioada 30 decembrie

2013 - 1 ianuarie 2014, la un hotel de trei stele din Sinaia, trebuie să achite aproape 460 de lei, de la puțin peste 900 de lei, atât cât susține agenția de turism care vinde această vacanță că ar costa după această dată.

La Predeal, cinci nopți de cazare, tot la hotel de trei stele, în perioada 31 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, costă acum, până pe 30 august, puțin peste 1.200 de lei, mai puțin cu aproximativ 300 de lei. Este inclusă masa festivă de Revelion, precum și micul dejun.

Dacă, însă, vrem să beneficiem de demi-pensiune, prețurile sunt mult mai piperate. La Bran, tot la trei stele, cinci nopți de cazare, începând cu 30 decembrie 2013 costă, având acest serviciu inclus, în jur de 2.000 de lei. 

Pe de altă parte, tot la Bran, însă, la un hotel de patru stele, un pachet de cinci nopți poate ajunge și la aproape 5.500 de lei dacă se optează pentru un apartament de lux. Ce mai este inclus în acest preț, în afară de cazare pentru doi adulți și doi copii sub 14 ani? Demipensiune în regim bufet suedez, petrecere de Revelion cu muzica live internațională și populară, DJ, coregrafii și tot felul de concursuri, masa de Revelion, petreceri tematice în fiecare seară, foc de tabără cu palincă, carnaval cu premierea celor mai reușite costume, iar lista poate continua.

De un Revelion extrem de reușit se pot, însă, bucura și cei care optează pentru alte stațiuni de pe Valea Prahovei sau din nordul Moldovei. În nordul Moldovei se pune ceva mai mult accent pe tradiții și drumeții, așadar este o variantă demnă de luat în calcul de cei care vor să petreacă această perioadă autentic românește. Prețurile? Pornesc de la câteva sute de lei la pensiuni, dar pot ajunge la câteva mii, pentru cei care aleg unitățile de cazare cu multe stele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde