1,8 milioane lei confiscate de Garda Financiară Constanța în sectorul comerțului cu cereale

263
În urma unor verificări efectuate la "SC Delta Trans Util SRL" de către comisarii Gărzii Financiare Constanța, s-a constatat că societatea a comercializat cereale (floarea-soarelui) și a prestat servicii de recoltare a rapiței și a grâului, în valoare totală de 803.652 lei. Având în vedere că societatea nu funcționează la sediul social declarat, s-a stabilit că prejudiciul produs bugetului de stat este de 236.368 lei.
"SC Delta Import SRL Constanța" a comercializat 311 tone de uleiuri minerale în valoare de 1.126.758 lei. Comisarii organului de control nu au putut verifica evidența financiar-contabilă și au calculat un prejudiciu de 405.479 lei.
De asemenea, "SC Agrimediu Consulting SRL Constanța" s-a aprovizionat cu cereale de la o societate din Sfântu Gheorghe (județul Covasna), pe care apoi le-a comercializat către o altă firmă din Constanța. Întrucât mărfurile au fost comercializate fără documente legale de proveniență, agentul economic constănțean a fost sancționat cu 20.000 lei și i s-a confiscat suma de 1.814.596 lei, reprezentând încasările din vân-zarea mărfurilor cu probleme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5343 secunde