Dublă aniversare pentru CCINA Constanța

130 de ani de la înființarea primei Camere de Comerț a Dobrogei, la Constanța și 20 de ani de la reînființarea Camerei, sub numele de "Camera de Comerț, Industrie și Navigație Constanța"

358
Prima Cameră de Comerț a Dobrogei a fost înființată la Constanța, în anul 1880, prin Decret Regal, sub numele de "Camera de Comerț a Circumscripțiunei XV", cuprinzând comercianții din județele Constanța și Tulcea.
Desființată de regimul comunist, odată cu toate celelalte camere de comerț teritoriale din România, CCINA Constanța a fost reînființată în anul 1990, în baza prevederilor Decretului Lege ne.139/1990, fiind recunoscută prin Hotărârea Guvernului României nr. 799/23 iulie 1990, sub denumirea de "Camera de Comerț, Industrie și Navigație Constanța".
Ulterior, ca urmare a hotărârii adunării generale a membrilor Camerei din aprilie 1996, denumirea acesteia a fost completată, devenind "Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța".
În cursul lunii septembrie 2010, CCINA Constanța va organiza un eveniment aniversar, în cadrul căruia va fi prezentată și o scurtă monografie privind activitatea Camerei, începând cu anul 1880. De asemenea, vor fi acordate diplome speciale pentru persoanele care au făcut parte din Colegiul de Conducere al Camerei, începând cu anul 1990.
Cu prilejul acestei duble aniversări, conducerea CCINA Constanța urează tuturor membrilor săi succes în afaceri, pentru a trece cu bine această perioadă dificilă, de gravă criză economică și financiară, pe care o traversează România, alături de multe alte țări din Europa și din întreaga lume.
Colegiul de conducere al CCINA Constanța,
președinte Mihai DARABAN

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4479 secunde