21.000 metri pătrați din stațiunea Mamaia, ocupați de haine și mașini

976
1
Sezonul târgurilor estivale a debutat ieri, în stațiunea Mamaia, cu două evenimente
de amploare: târgul de îmbrăcăminte – încălțăminte Tinimtex și expoziția Power Marine/Auto Show, plus încă două expoziții-fantomă.

Haine, încălțăminte și mașini, adică tot ce îi trebuie unei femei… pardon, unui om normal, ca să muncească mai cu spor.
Power Marine/Auto Show se întinde pe 13.000 metri pătrați, peste drum de hotelul Rex.
Semn că acum criza este la volan, expoziția de profil a reunit aproape toți dealerii locali de automobile, care au venit cu o mulțime de oferte atractive și modele în premieră.
Bavaria Motors Constanța a adus noul BMW Z4, un coupe de 130.000 euro, care s-a alăturat întregii game BMW și a făcut senzație în rândul vizitatorilor.
Cardinal Motors a prezentat noul Volkswagen Golf GTI, o mașină mică și sportivă, nu-mai bună pentru traficul mare și rău din stațiunea Mamaia.
Dona Motors a expus noul Seat Exeo, o limuzină din clasa medie, construită pe scheletul clasicului Audi A4.
Auto Como a venit cu o premieră națională, noua Alfa Romeo Mito, mașină lansată chiar ieri pe piața românească.
Țiriac Auto a venit cu cel mai nou Mercedes, clasa E, noul flag ship al constructorului german, un vehicul impunător, și ca dotări, și ca preț (de la 34.950 euro fără TVA în sus). Mașina este atât de avansată, încât Mercedes va face un facelift clasei S, pentru a o aduce înapoi în capul listei.
Groupe Renault Constanța au prezentat noul Renault Megane, un exemplu clar de fluiditate în linii, tipic franțuzească.
Expoziția este deschisă până pe 17 mai, intrarea fiind liberă.

Nu trageți în Tinimtex!
La celălalt capăt al stațiunii Mamaia, peste 335 de firme din industria ușoară expun cele mai noi produse din colecția de primăvară – vară.
Târgul național Tinimtex a fost așteptat cu nerăbdare de constănțence… pardon, constănțeni, care au venit la pavilionul expozițional încă din seara zilei de 12 mai, în timp ce firmele abia descăr-cau hainele din mașini. Ieri, târgul a început, de voie, de nevoie, de la ora 9 (deși startul oficial se dădea la ora 10), întrucât nevoia de haine a localnicilor a fost, se pare, mult prea mare.
Tinimtex ocupă 8.000 metri pătrați, în pavilion și în hotelurile din apropiere, fiind deschis în perioada 13 – 17 mai, cu program prelungit (până la ora 20). Am căutat și am găsit tricouri la 10 lei, sfântul Graal al shopping-ului, din câte am înțeles. Sunt și standuri cu vafe și dulciuri, în caz că trebuie să puneți câteva kilograme rapid, ca să vă vină o bluză!
Tinimtex este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța, împreună cu FEPAIUS.

Comentează știrea

honda magna fairing
2 iunie 2014
honda magna fairing

The is likely to get a new subframe, that will help in making more room for a passenger and hard bags. A larger fairing with the requisite beak will be found at the front end. The bike is expected to come with variable ride modes, traction control, ABS, and optional Dynamic Damping Control electronic suspension. As can be made out, the bike looks almost production ready, and could be unveiled around the last quarter of this year, as a 2015 model. honda magna fairing http://hondacbrfairingkit.tripod.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9788 secunde