300 de ceferiști constănțeni vor învăța să opereze pe calculator pe banii UE

290

Articole de la același autor

Minerva Company a anunțat că va derula, în parteneriat cu SC Întreținere și Reparații Vagoane "CFR IVR" Constanța și SNTFM "CFR Marfă" SA – Sucursala Constanța, un proiect finanțat din fonduri Phare al cărui principal scop este de a contribui la sporirea competitivității forței de muncă existente din cadrul celor două instutiții aparținând CFR.
Programul "e-CFR" are în vedere organizarea de cursuri de perfecționare în operarea calculatorului și în rețele, structurate pe două module, Complet și Start. Numărul participanților la cursuri a fost stabilit la 300 de persoane, urmând ca la final, în funcție de rezultatele obținute la examenul de absolvire, fiecare dintre aceștia să primească diplome recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Egalității de Șanse și Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului.
Bugetul total al proiectului este de 67.164 de euro, din care 52.387 de euro reprezintă finanțarea Phare, 10.776 euro reprezintă contribuția Minerva Company și 4.000 euro reprezintă contribuția CFR IVR Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.315 secunde