40 de milioane de lei pentru creșterea transparenței, eticii și integrității în sistemul public

113
40 de milioane de lei pentru creșterea transparenței, eticii și integrității în sistemul public - 40demilioanedeleipentru-1486632756.jpg

Articole de la același autor

A fost lansat un nou apel de proiecte POCA, în valoare de 40 de milioane de lei. Finanțarea este disponibilă pentru creșterea transparenței, eticii și integrității în sistemul public.


Solicitanții eligibili sunt următoarele entități publice: Ministerul Justiției; Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene; Agenția Națională a Funcționarilor Publici; Ministerul Finanțelor Publice.


Proiectele ce vor fi finanțate vor contribui la rezultate precum: aplicare unitară a normelor, mecanismelor și procedurilor în materie de etică și integritate în autoritățile și instituțiile publice; grad crescut de implementare a măsurilor referitoare la prevenirea corupției și a indicatorilor de evaluare în autoritățile și instituțiile publice; grad crescut de conștientizare a corupției atât în rândul cetățenilor, cât și al personalului din administrația publică.


Termenul limită de depunere a fișelor de proiect, în cadrul acestei cereri de proiecte, este 20 februarie 2017. Pentru cererile de finanțare ce derivă din fișele de proiect agreate de AM POCA, termenul de depunere este 15 martie 2017.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Economie : Francul și leul nu se mai atacă
Joi, 09 Februarie 2017
Stire din Economie : Dolarul a pierdut 1,28 bani
Pagina a fost generata in 1.1519 secunde