5.000 euro pe zi - prețul gărzilor înarmate de la bordul navelor comerciale

268
1
5.000 euro pe zi - prețul gărzilor înarmate de la bordul navelor comerciale - garziinarmate-1343062094.jpg
Tarifele prestate de furnizorii de gărzi înarmate pentru navele comerciale care tran-zitează zonele infestate de pirați sunt, de regulă, confidențiale. Altceva este însă când în afacere sunt implicate entități publice. În astfel de cazuri, furnizorii sunt nevoiți să asigure transparența prețurilor.
Ministerul Apărării din Olanda a anunțat că va ieftini serviciul de securitate efectuat de pușcașii marini la bordul navelor care tranzitează zonele de mare risc. În ultimele trei luni, ministerul a primit 17 cereri de la armatorii olandezi pentru instalarea detașamentelor de protecție la bordul navelor care efectuau transporturi prin zonele maritime vulnerabile. Doar cinci dintre ele au fost satisfăcute, iar în alte cinci cazuri, armatorii au considerat prețul prea mare.
Ca urmare, ministerul a decis să reducă contribuția companiilor de transport de la 8.300 euro pe zi la 5.000 euro pe zi. Trebuie menționat faptul că aceasta nu este prima reducere.

Comentează știrea

Ponta
24 iulie 2012
Titza , iar ai plagiat !!!

"Reduction.... .......Minister Hillen has decided to lower the shipping companies’ financial contribution to VPDs from € 8,300 per day to € 5,000 per day.......'' Puteai macar sa dai sursa , scriind: ''conform .... ziarului / anuntului / site-ului ....''.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Iulie 2012
Stire din Economie : Au crescut depozitele în lei
Pagina a fost generata in 1.2294 secunde