56 de firme vin pentru prima dată la Tinimtex, în Mamaia

634
În Mamaia începe astăzi Tinimtex, târg de îmbrăcăminte și încălțăminte cu tradiție, la care expun, de această dată, 235 de firme din toată țara.
Noutatea acestei de-a 54-a ediție constă în faptul că numărul producătorilor și comercianților care vin pentru prima dată la Mamaia este destul de mare. Potrivit directorului Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Ion Dănuț Jugănaru, expun pentru prima dată la Tinimtex 56 de firme. "Avem noutăți! Este un semnal bun pentru public. O să vedem câți vor avea succes în vânzări, câți au un raport calitate - preț bun", a precizat Ion Dănuț Jugănaru.
Reamintim și cele trei saloane: Pavilionul Expozițional, unde constănțenii găsesc confecții pentru adulți și copii, lenjerii de pat, decorațiuni interioare dar și bijuterii hand - made sau cosmetice, Victoria și Doina, încălțăminte, marochinărie, haine din piele și blană.
Târgul poate fi vizitat între orele 10.00 - 20.00, în perioada 16 - 19 mai, iar în ultima zi, pe 20 mai, între orele 10.00 - 16.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Februarie 2012
Stire din Economie : Tinimtex se amână cu o săptămână
Pagina a fost generata in 0.2151 secunde