80 baxuri de țigarete descoperite de inspectorii vamali de Halmeu

130
80 baxuri de țigarete descoperite de inspectorii vamali de Halmeu - 80baxuridetigaretedescoperite-1536046167.jpg

Articole de la același autor

În data de 1 august .2018, la Biroul vamal de frontieră Halmeu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, un cetățean ucrainean în vârstă de 33 de ani, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor marca "Volvo" și o semiremorcă frigorifică marca "Lamberet", ambele înmatriculate în Ucraina, se arată într-un comunicat de presă.

Acționând în baza analizei de risc, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Halmeu au efectuat un control vamal mai amănunțit asupra ansamblului rutier. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în plafonul semiremorcii (pe toată lățimea plafonului semiremorcii, existau șase compartimente pline cu țigări, iar la fiecare compartiment exista un sistem de câte două chingi pentru scoaterea țigaretelor ascunse) o cantitate de 40.000 pachete cu țigări marca "Minsk".

Autoritatea vamală a procedat la reținerea țigaretelor și a mijlocului de transport și au predat cazul organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor, întrucât fapta constituie infracțiune. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 04 Septembrie 2018
Stire din Economie : Bărbat lovit de fulger, pe un câmp
Marţi, 04 Septembrie 2018
Stire din Economie : Euro a cedat 0,12% în lupta cu leul
Pagina a fost generata in 1.0726 secunde