Concurs A început Târgul pentru Nunți 2010

177
A început Târgul pentru Nunți 2010 - 04159afa219c56abc29eca1a8dc018dd.jpg

Articole de la același autor

Ieri, la Pavilionul Expozițional a avut loc deschiderea oficială a celei de-a șasea ediții a Târgului pentru Nunți organizat în Constanța. Evenimentul se desfășoară până duminică, 14 februarie 2010. Pentru tinerii în prag de căsătorie, această manifestare constituie o mare oportunitate de a consulta ofertele promoționale și noile tendințe în acest domeniu.

Târgul se desfășoară pe o suprafață de aproximativ 1.000 metri pătrați, unde cele 30 de firme specializate din Constanța, precum și din alte orașe ale țării expun o gamă largă de articole, accesorii și servicii pentru nuntă. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța.
Pe standurile organizatorilor de nunți puteți găsi de la invitații de nuntă, până la aranjamente florale, pentru spațiul dedicat evenimentului, decorațiuni, meniuri speciale și evident îmbrăcămintea pentru miri, dar și pentru domnișoarele de onoare și nași.
Dacă sunteți în căutare de rochii de mireasă, le puteți găsi la prețuri promoționale, cu 30% mai ieftine decât în spațiile comerciale, potrivit firmelor participante. Astfel, prețurile pornesc de la 1.100 - 1.200 lei și pot depăși 2.000 lei, pentru o rochie de mireasă.
"Este încă devreme să vorbim de trendurile pe 2010. Însă în general, rochiile trebuie să fie cât mai confortabile pentru mirese. Există rochii de tip prințesă, formate din corset și fustă lungă. Voalul este necesar în acest caz. Putem vorbi și de rochii în formă de sirenă, mai strimte. Mai nou, tendința este de a se purta pălării. Rochia poate avea aranjamente florale sau buline. Tendința în culori este evident albul și cremul", a declarat, pentru ziarul "Cuget Liber", Mirela Anton, reprezentanta uneia dintre firmele care comercializează rochii de mireasă.
Pentru miri, bugetul pentru achiziționarea îmbrăcămintei de nuntă este mai mic, comparabil cu cel al miresei. Un costum costă chiar și 400 - 500 lei.
De asemenea, în cadrul târgului, puteți găsi și agențiile specializate care să-i consilieze pe viitorii nuntași și care să se ocupe de organizarea unui astfel de eveniment. Ei se pot alege cu o petrecere de calitate, dar pentru care trebuie să-și pregătească un buget consistent. Tendințele depind de ceea ce vor mirele și mireasa. "Organizarea nunții de către o firmă specializată nu a prins prea mult la români. Probabil că și criza este de vină. Există aranjamente speciale pentru diferite tipuri de nunți, rustice cu floarea-soarelui, elegante, la care se poartă florile albe, sau nunți nonconformiste cu vaze în forme ciudate", a explicat Gabriel Popescu, reprezentantul unei astfel de firme care se ocupă cu organizarea de evenimente.
Serviciile includ realizarea invitațiilor, a aranjamentelor de baloane, florale, artificii, dar și serviciile de sonorizare, filmare și fotografiere. Prețul cerut depinde de serviciile incluse. Doar DJ-ul cu echipamentele profesionale costă 900 - 1.000 lei. Pachetul digital clasic cu filmările de la nuntă costă și el aproximativ 900 lei. Un album foto de la nuntă, de 15 - 20 file are un preț de cel puțin 400 - 500 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5991 secunde