ACAROM, recunoscută ca asociație de utilitate publică

192
ACAROM, recunoscută ca asociație de utilitate publică - acaromrecunoscutacaasociatiedeut-1590413487.jpg

Articole de la același autor

Printr-o hotărâre de guvern, Asociația Constructorilor de Automobile din România - ACAROM a fost recunoscută ca fiind de utilitate publică.

Prin acțiunile sale, asociația s-a dovedit un partener instituțional activ, contribuind semnificativ la strategiile de reindustrializare a României în sectorul auto, în implementarea regulamentelor și legislației cu privire la producția de componente, în procesul de atragere a investițiilor străine (colaborare cu Invest România, anterior ARIS), precum și în organizarea de conferințe, workshop-uri, programe comune având ca scop dezvoltarea industriei auto naționale.

Ministerul Economiei împreună cu ACAROM organizează participarea companiilor din sectorul auto la târguri de profil internaționale. Astfel, târguri de renume mondial, precum Automechanika Frankfurt, Equip Auto Paris sau INTEC/Z Messe Leipzig, sunt manifestări expoziționale cu o prezență obișnuită a ACAROM și firmelor din sectorul auto românesc. În același timp, ACAROM este partener oficial al evenimentelor naționale reprezentative în domeniul auto: Salonului Auto & Accesorii București, Automotive Expo B&B Meetings, DEMO METAL și DEMO PLAST.

Asociația Constructorilor de Automobile din România – ACAROM a fost înființată de 32 de companii cu activități în sectorul auto. Scopul asociației este de a contribui la consolidarea și la dezvoltarea durabilă a fabricanților români de automobile, a fabricanților și/sau a furnizorilor de componente și materiale pentru automobile, a furnizorilor de servicii legate de automobile, precum și a structurilor de afaceri conectate acestora. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3589 secunde