Acțiuni ale jandarmilor constănțeni, cu ocazia Zilei Naționale a României

100
Acțiuni ale jandarmilor constănțeni, cu ocazia Zilei Naționale a României - img0338-1385724664.jpg

Articole de la același autor

Activitățile dedicate Zilei Naționale a României încep duminică dimineața, la ora 8.00, pe platoul de la reședința Inspectoratului de Jandarmi Județean și la reședința Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța, unde va avea loc înălțarea drapelului pe catarg, urmat de o expunere cu privire la  marcarea a 95 de ani de la unirea Transilvaniei cu România. 


Acțiunile având caracter solemn vor continua, de la ora 12.00, la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial, de la Cimitirul Central Constanța, unde va da onorul un pluton format din 18 jandarmi, comandat de un ofițer, iar preotul militar va oficia, alături de alți preoți, o slujbă de pomenire. Inspectorul șef, colonel dr. Costică Cojoc, și comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța, colonel Mircea Seceleanu, vor depune o coroană de flori.


De asemenea, în cadrul manifestărilor specifice acestui eveniment organizate de către autoritățile locale din municipiile Mangalia și Medgidia, vor avea loc și defilări ale jandarmilor.


Totodată, 38 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică pe timpul derulării activităților prilejuite de marcarea acestui moment important din istoria românilor în localitățile Constanța (unde se va desfășura și Crosul 1 Decembrie), Mangalia, Medgidia, Cernavodă, Năvodari și Hârșova.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Eveniment : De-a v-ați ascunselea, cu jandarmii
Pagina a fost generata in 1.2721 secunde