Alegeri la Sindicatul Liber al Navigatorilor

1263
Alegeri la Sindicatul Liber al Navigatorilor - alegerilasindicatulliberalnaviga-1607712115.jpg

Articole de la același autor

În a doua jumătate a lunii decembrie, membrii Sindicatului Liber al Navigatorilor vor alege viitorul comitet executiv al organizației, pentru un mandat de șase ani. Este vorba de funcțiile de președinte, vicepreședinte și secretar general.

Pregătirile au început deja. Informația despre modul de organizare a alegerilor a fost transmisă pe toate canalele către navigatorii membrii de sindicat, iar raportul de activitate al actualei structuri de conducere a fost făcut public. Totodată a fost constituită comisia de validare a alegerilor, cu următoarea componență: Petrică Bunea – șef mecanic; Ștefan Mândriloiu – ofițer maritim 3; Gheorghe Monea – bucătar; Virgil Niță - jurist; Corina Pleșa – din cadrul departamentului comunicare al SLN.

Candidaturile urmează a fi transmise comisiei de validare în intervalul 15 – 18 decembrie 2020. Cele care vor îndeplini rigorile Statutului SLN vor fi aduse la cunoștința membrilor de sindicat, pentru a-și exprima opțiunea.

Votarea se va face prin intermediul mijloacelor de comunicare electronice, dar și fizic, la sediul SLN, unde va fi amplasată o urnă de vot. Procesul electoral se va desfășura în intervalul 21 – 28 decembrie 2020.

Rezultatul alegerilor va fi făcut public de către comisia de validare, imediat după finalizarea alegerilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4319 secunde