Ambasadorul Indiei în România, în vizită la Camera de Comerț din Constanța

306
Ambasadorul Indiei în România, în vizită la Camera de Comerț din Constanța - 84f4660d09272a89ed2567b712496d24.jpg
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța a primit ieri vizita lui Debashish Chakravarti, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Indiei în România.
Mihai Daraban, președintele CCINA, i-a prezentat oaspetelui potențialul economic al județului Constanța, principalele domenii de activitate în care activează agenții economici locali și importanța economică și strategică a portului Constanța, atât pentru traficul maritim, cât și pentru cel fluvial.
Președintele CCINA a subliniat importanța pe care o are coridorul 7 paneuropean, portul Constanța putând fi astfel o excelentă platformă de dezvoltare, atât pentru investițiile indiene în județ, cât și pentru abordarea piețelor din Europa Centrală și de Vest.
Ambasadorul Debashish Chakravarti și-a manifestat interesul privind reprezentarea consulatelor generale și onorifice în Constanța, subliniind importanța pe care o are sprijinul acordat de acestea, dar și de CCINA și de autoritățile locale, agenților economici cu capital străin, în dezvoltarea activității lor.
La finalul evenimentului, ambele părți și-au manifestat întreaga disponibilitate de a susține și ajuta firmele indiene care doresc să investească și să-și desfășoare activitatea în județul Constanta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 August 2010
Stire din Economie : Război împotriva firmelor fantomă
Pagina a fost generata in 2.7984 secunde