ANAF modifică Decontul de TVA

227
În contextul modificării Codului Fiscal, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a elaborat un proiect de ordin pentru aprobarea modelului și conținutului formularului "Decont special de taxă pe valoare adăugată". Formularul prevăzut în proiectul ANAF va fi utilizat începând cu declararea obligațiilor fiscale aferente lunii noiembrie 2008.
Astfel, Decontul special de taxa pe valoarea adăugată se va depune, în format electronic la registratura organului fiscal competent, la poștă, prin scrisoare recomandată, prin completare pe site-ul Ministerului Economiei și Finanțelor, portalul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, de către contribuabilii eligibili conform reglementarilor de utilizare a serviciului sau prin mijloace electronice de transmitere la distanță, prin intermediul Sistemului Electronic Național.
Formatul electronic va fi însoțit de formularul editat de contribuabil cu ajutorul programului de asistenta, semnat și stampilat, conform legii.
Formularul se editează în două exemplare: un exemplar se depune la unitatea fiscală și un exemplar se păstrează de contribuabil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8045 secunde