Angajații Direcției Silvice, la adăpost de disponibilizările anunțate

333
Ieri, a apărut informația potrivit căreia Regia Națională a Pădurilor - Romsilva disponibilizează, în acest an, 300 de angajați, conform prevederilor bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2011.
Aceste disponibilizări ar urma să se efectueze în mod eșalonat, pe parcursul anului 2011, iar persoanele disponibilizate să beneficieze de salarii compensatorii conform prevederilor Contractului Colectiv de Muncă, în funcție de vechimea în sector.
Angajații Direcției Silvice Con-stanța nu trebuie să-și facă, cel puțin deocamdată, griji. Potrivit directorului, ing. Valentin Neagu, de luni, organigrama instituției pentru acest an este oficial aprobată, așa că nu ar trebui, în principiu, să survină modificări.
Vorbim de 273 posturi aprobate, dintre care sunt ocupate, la această oră, 253. De altfel, nici numărul actual de angajați nu este neapărat îndestulător. Valentin Neagu a precizat că organigrama existentă oricum este la limita inferioară și că un nou val de disponibilizări ar afecta, cu siguranță, buna desfășurare a activității instituției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Mai 2011
Stire din Economie : Jale pe străzile Constanței!
Pagina a fost generata in 1.6887 secunde