ANRE a actualizat Comparatorul ofertelor de gaze natural

209
ANRE a actualizat Comparatorul ofertelor de gaze natural - anresursaenergoinstal-1600775459.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a actualizat aplicaţia web unde consumatorii pot compara ofertele furnizorilor de gaze naturale, în scopul creşterii gradului de informare a clienţilor finali, anunţă ANRE. Astfel, utilizatorii aplicaţiei pot accesa, în mod direct, informaţii privind documentele necesare încheierii contractelor de furnizare a gazelor naturale, pot vizualiza sau descărca modelul de contract de furnizare sau documentele necesare încheierii contractelor, pot să se informeze cu privire la modalitatea de transmitere către furnizori a documentelor necesare încheierii contractelor de furnizare şi pot vizualiza cu uşurinţă principalele informaţii cuprinse în oferta-tip. 


De asemenea, utilizatorii pot introduce datele referitoare la consumul lunar şi la preţul de furnizare din contractul actual, astfel putând să vizualizeze informaţii comparative utile în alegerea ofertei-tip care corespunde cel mai bine nevoilor lor, rezultatul comparaţiei luând în calcul şi valoarea lunară a componentei fixe (abonamentului), dacă aceasta există. 


Astfel, ofertele-tip introduse de furnizorii de gaze naturale au acum un grad mai mare de personalizare, iar utilizatorii pot selecta ofertele-tip introduse în baza de date a Comparatorului, în funcţie de noi criterii de selecţie precum tipul preţului gazelor naturale din oferta-tip care poate fi preţ fix sau preţ variabil sau existenţa/inexistenţa unei componente fixe (abonament) în preţul ofertelor-tip respective. Piaţa de gaze naturale din România a fost liberalizată la 1 iulie 2020.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4433 secunde