APIA Constanța se alege cu un imobil de peste 35.000 de euro

266
În câteva săptămâni se va trans-mite, conform unui proiect de hotărâre, un imobil cu o valoare de inventar de peste 150.000 de lei de la Ministerul Finanțelor Publice - Agenția Națională de Administrare Fiscală - Direcția Generală a Finanțelor Publice Constanța la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale - Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Constanța. Acesta are o suprafață desfășurată de aproape 330 de metri pătrați și un teren de aproximativ 1.400 de metri pătrați.

În anul 2011, prin reorganizarea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, a fost desființată Administrația Finanțelor Publice Negru Vodă din subordinea Direcției Generale a Finanțelor Publice Constanța, sediul acesteia rămânând nefolosit. Ținând cont de faptul că Centrul Local APIA Negru Vodă funcționa într-un spațiu insuficient pentru desfășurarea activității, a fost considerată oportună încheierea între cele două instituții a unui contract de comodat având ca obiect dreptul de folosință gratuită al Centrului Județean APIA Constanța asupra bunului imobil situat în localitatea Negru Vodă, cu destinația de sediu pentru Centrul Local APIA Negru Vodă. De ce s-a hotărât acum transmiterea acestui imobil? În nota de fundamentare a proiectului de hotărâre se precizează că sediul necesită lucrări de investiții pentru a fi amenajat corespunzător desfășurării activității specifice, așadar este necesară schimbarea titularului dreptului de administrare, în sensul trecerii lui în administrarea centrului județean APIA.

Predarea - preluarea bunului se va face pe bază de protocol încheiat între cele două părți, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a acestei hotărâri, se mai arată în nota de fundamentare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3595 secunde