Concurs Apple mai pregătește ceva

2665
Apple mai pregătește ceva - maacbookcolor-1325597812.jpg

Articole recomandate

Apple pare să se pregătească de un nou anunț spre sfîrșitul acestei luni, însă zvonurile spun că acesta nu este legat de un nou device, un nou model de computer sau alte produse hardware, potrivit playtech.

AllThingsD a intrat în posesia acestor informații și susține că evenimentul, care va avea loc în New York, este legat de un anunț "media". Avand în vedere ca Apple deține deja o bună parte din piața de distribuție a muzicii, a filmelor și a serialelor pe internet, interesul companiei într-o nouă piață sună cel puțin intrigant.

Se pare că Eddy Cue se va ocupa de organizarea acestui eveniment, cel care este responsabil în cadrul companiei de tot ce înseamnă distribuție digitală: iTunes Store, AppStore, iBookstore,  iAds și iCloud. TechCrunch susține că are de asemenea informații despre acest eveniment, și că surse sigure spun că va fi orientat către aria publicistică.

Odată cu update-ul 5.0 pentru iOS, Apple a integrat în meniul principal al tuturor iDevice-urilor un folder numit Newsstand, menit să organizeze diverse reviste în format digital, cumpărate din magazinul integrat. Aparent aceasta este urmatoarea piață pe care Apple vrea să o dezvolte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3619 secunde